Enerjisa Enerji, deprem bölgesinde kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor

Enerjisa Enerji, deprem bölgesinde kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor
Yayınlama: 02.03.2023
A+
A-

 

 

 

(AA) – Enerjisa Enerji, “asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde hizmetlerin en hızlı ve kesintisiz şekilde ilerlemesi ve bölge halkının ihtiyaçlarının giderilmesi için sahada çalışmalarına devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamada, Enerjisa Enerji, depremden etkilenen Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Adana ve Kilis ile deprem bölgelerinden yoğun göç alan Mersin, Ankara ve İstanbul’da müşteri hizmetlerinin verimli şekilde yürütülmesi için hizmet kanallarının aktif şekilde kullanıldığı kaydedildi.

Bu kapsamda, depremden etkilenen illerde abonelik işlemlerini gerçekleştirmek isteyenler, Enerjisa Müşteri Hizmetleri Merkezleri, Enerjisa İşlem Merkezleri ve 444 4 372 numaralı Enerjisa Çağrı Merkezi’nden kesintisiz hizmet alabiliyor.

Deprem sonrası hizmete elverişli olmadığı için henüz kapalı olan merkezlerin bulunduğu bölgelerde ise mobil araç çözümü ile işlemler sürdürülüyor.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“OHAL süresince afetzedeler güvence bedeli ödemeden aboneliklerini tamamlayabiliyor. İskenderun ve Osmaniye’de 2 mobil hizmet aracı hizmet veriyor. Bölgede Enerjisa Müşteri Hizmetleri Merkezi ve Enerjisa İşlem Merkezi olarak 46 nokta bulunurken, bunlardan 35’i hizmet verebilir durumda. Enerjisa Müşteri Hizmetleri Merkezleri hafta içi, Enerjisa İşlem Merkezleri ise hafta içi ve cumartesi günleri hizmet veriyor. OHAL bölgelerinde hizmet veren merkezlerin ve mobil araçların bilgileri Enerjisa web sitesi üzerinden duyuruluyor.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.