EducationUSA Adana ofisine önemli davet

EducationUSA Adana ofisine önemli davet
Yayınlama: 23.09.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS- Amerika’daki 4 bin üniversitede eğitim görmek isteyen öğrencilere ücretsiz danışmanlık veren ABD dışişleri Bakanlığı’na bağlı EducationUSA Adana ofisi koordinatörü Tuba Bada, EducationUSA Avrupa Zirvesine davet edildi.

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “EducatiınUSA Adana ofisinin kısa sürede ki başarısı çok önemli” dedi.

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da yapılan EducationUSA Avrupa zirvesine Avrupa ve Amerika`dan 200 e yakın katılımcı iştirak etti. Bu toplantıda ülkelerin danışmanları kendi bölgelerinde Amerika’da eğitim ile ilgili uyguladıkları yöntemleri anlattı başarı hikayelerini ve tecrübelerini paylaştılar.

Bu toplantıda EducationUSA Adana ofisi koordinatörü Tuba Bada `Büyük Şehirler Dışındaki Öğrencilere Nasıl Ulaşabiliriz ve Onlara Nasıl Destek Olabiliriz?` başlıklı bir sunum yaptı. Tuba Bada, ayrıca içinde burslar ve finansal destek, başvurular, sınavlara hazırlık  konuları olan tam günlük bir eğitime de katıldı.

Zirveye ABD Belgrad elçiliği ve Belgrad Yüksek öğretim kurumu yetkilileri, Milli Eğitim yetkilileri de katıldı.

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise “EducationUSA ile işbirliği yapmaktan onur duyuyoruz. EducationUSA Adana Ofisi koordinatörümüz Tuba Bada hocamızı da merkezimizi ekibi ile çok iyi yönettiği ve bölge öğrencilerimize önemli destek verdiği için tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.