Eaton’dan Elektrikli Araçlar için Gelişmiş DC Hızlı Şarj Cihazı

Eaton’dan Elektrikli Araçlar için Gelişmiş DC Hızlı Şarj Cihazı
Yayınlama: 13.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Akıllı güç yönetimi şirketi Eaton, yeni geliştirdiği 22 kW, 44 kW ve 66 kW DC hızlı şarj cihazlarını piyasaya sürdü. Eaton Green Motion DC 22, DC 44 ve DC 66 modelleri, şirketin üst düzeyde kaliteye sahip elektrikli araç şarj cihazları serisindeki en yeni modellerdir.

2021’de piyasaya sürülen DC modellerini temel alan Eaton, siber saldırılara karşı gelişmiş koruma sağlamak için güvenlik güncellemelerine özellikle vurgu yaparak en yeni ticari ölçekli şarj cihazları serisine yeni özellikler ekledi.

Eaton Ülke Müdürü Yılmaz Özcan şunları söyledi: “Müşteri geri bildirimlerine ve kendi gözlemlerimize dayanarak DC serimizin bazı yönlerini geliştirmek istedik. Hâlâ hızla gelişen bir alanda sürekli Ar-Ge çalışmalarımız sayesinde, yeni modelleri önceki modellerden daha da siber güvenli hale getirdik. Sessiz ve uygun maliyetli bir şekilde sorunsuz bir hızlı şarj deneyimi sunmak için tasarlandılar.”

Tüm modeller, bir bina içinde veya dışında kullanım için hem CCS hem de CHAdeMO tipi bağlantı yöntemiyle sunuluyor. Genel işletme maliyetlerini azaltmak için düşük bekleme tüketimiyle birlikte %96’ya varan verimlilik seviyeleri sunuyor. Green Motion DC 44 ve DC 66 modelleri dikili tiptedir. DC 22 ise ayaklı tip opsiyonu bulunan duvara montajlı modeldir.

Tüm modeller küçük ölçülere sahiptir. Bu da çoğu montaja kolayca uyacak kadar kompakt oldukları anlamına gelir. Ürünlerin tümü standart olarak büyük renkli dokunmatik ekranla sunuluyor. Montajı kolay ve kullanım sırasında çok sessizdirler. Şarj modundayken dokunulduğunda oldukça güvenlidirler.

Eaton’ın şarj istasyonları yöneticisi ve Scan & Charge yazılımı ile sorunsuz bağlantılar kurulabiliyor. Bu yazılımlarla birlikte ticari Elektrikli Araç şarjını basit ve anlaşılır hale getiriyor. Şarj istasyonları yöneticisi, filo yöneticilerine veya şarj ağı yöneticilerine ilgili enerji maliyetleri ve ödeme geliri dahil olmak üzere tüm şarj istasyonlarının durumu ve kullanımı hakkında gerçek zamanlı içgörü sağlıyor. Scan & Charge, ticari Elektrikli Araç sürücülerinin araçlarını çoğu şarj istasyonu tesisinde şarj etmelerini ve maliyet için neredeyse anında geri ödeme almalarını kolaylaştırıyor.

Elektrikli Araç hızlı şarj istasyonları pazarı hakkında yorum yapan Yılmaz Özcan, şunları ekledi: “DC şarjı, şarj ağı operatörleri ve araç filolarını şarj etmek veya çalışanlarına şarj teklifi sunmak isteyen ticari ve endüstriyel bina sahipleri için olmazsa olmazdır. Yeni serimizin, Scan & Charge yazılım seçeneğiyle birlikte onlar için mükemmel çözümler sunduğundan eminiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.