Duygulandıran vefa

Duygulandıran vefa
Yayınlama: 06.10.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Adana Barosunun 31. Döneminde komisyonlarda ve kurullarda görev alan başkan ve üye avukatlara törenle teşekkür plaketleri verildi. Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, bu dönem baro çalışmalarında emeği geçen tüm meslektaşlarına teşekkür etti.

Av. Semih Gökayaz, şunları söyledi; “Daha önce otellerde, baro tesislerinde yaptığımız bu etkinliği, bugün, bu dönem hizmete açtığımız bu salonda yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu salon bizim kendi evimiz. Yapımında, tefrişatında çok büyük emek ve özen var. Bugün, burada Baromuza 31. Dönemde emek veren meslektaşlarımla bir arada olmanın kıvanç ve mutluluğunu yaşıyorum. Komisyonlarımız gece gündüz demeden çalıştı. Temel hak ve özgürlüklerin yaşama geçirilmesi noktasında hep birlikte çok büyük çaba verdik. 56 barodan kadın hakları alanında çalışan meslektaşlarımızın katılımıyla Adana’da ‘Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi Çalıştay’ı düzenledik. Spor Komisyonumuz, Kültür ve Sanat Komisyonumuz sanatsal, sportif ve gezi etkinlikleriyle unutulmaz anlar yaşattılar. Komisyonlarımız baromuzun lokomotifleridir. Tüm komisyonlarımız farkındalık yaratacak projelerle; kurum, kuruluş, sivil toplum örgütleri temsilcilerini, üyelerini ve vatandaşları bir araya getirerek Adana’da ‘Adana Barosu var’ dedirttiler. Bugün burada plaket alacak meslektaşlarıma, baromuza ve mesleğimize sunmuş oldukları özverili katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Av. Gökayaz, sözlerini “Avukat Hakları Merkezi Başkanı ve merkez üyesi meslektaşlarım, meslektaşlarımızın yaşadığı hukuk dışı uygulamalarda destek amacıyla derhal yanlarında oldular. Kendilerine buradan ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Av. Gökayaz’ın konuşmasının ardından plaket törenine geçildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.