Dr. Karaca İYİ Parti’den Milletvekili A.Adayı oldu

Dr. Karaca İYİ Parti’den Milletvekili A.Adayı oldu
Yayınlama: 27.03.2023
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Türkiye’nin önemli Uzman Kardiyologlarından Uzm. Dr. Şükrü Karaca’nın Adana Milletvekili a. Adaylığı ile ilgili İYİ Parti İl Başkanlığındaki toplantısı miting havasında geçti. Karaca’ya destek vermek için çeşitli partilerden İYİ Partiye katılan önemli ailelerin iş insanlarına Uzm. Dr. Şükrü Karaca rozetlerini de taktı.

Dr. Şükrü Karaca’nın a. Adaylığına destek veren sevenleri İYİ Parti Adana İl Başkanlığına akın edip yalnız bırakmadı.

SORUMLULUĞUMUN FARKINDAYIM

İYİ Parti Adana Milletvekili a. Adayı Uzm. Dr. Şükrü Karaca, “Mevcut Siyasi partiler içinde özellikle saygıdeğer Genel Başkanımız Meral Akşener hanımın dik, onurlu ve şerefli duruşu, anne şefkati, samimiyetine inandığım için İYİ PARTi’ye üye olmaya ve aktif siyaset yapmaya karar verdim. Bana Adana İl Yönetiminde yer vererek beni onurlandırdınız. Hayatta girdiğim her yolda başarıya odaklanarak bütün enerjimi verdim. Bu görevde sorumluluğumun farkındayım ve  üzerime düşen her görevi en üst düzeyde yapacağıma söz veriyorum” dedi.

20 BİN AİLEYİ TEDAVİ ETTİ

Uzm. Dr. Şükrü Karaca, “Adana’da çalıştığım 15 yıl süresince yaklaşık 20 bin Anjiografi işlemi yaptım. Yani 20 bin aile ile yakın temas kurdum. Özellikle Doğu bölgelerden Adana’ya göç etmiş aile önderleri ile yakın temasım olmuş ve güçlenerek devam etmiştir. Kürtçe ve İngilizce’yi iyi düzeyde anlıyor ve konuşuyorum.  Adana Adıyamanlılar Derneği, Türk Kardiyoloji Derneği, Yapısal Kalp derneği, Türk Eğitim Vakfı, Türk Tabipler Birliği, Adana Tabipler Odası üyeliklerim bulunmaktadır. Türk Kardiyoloji Derneği üst yönetimiyle ilişkilerim ileri düzeydedir” açıklamasında bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.