Dr. Gündoğdu gençlerle buluştu

Dr. Gündoğdu gençlerle buluştu
Yayınlama: 19.05.2023
A+
A-

TOROS – Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Çukurova Press Havuzlubahçe Spor Kulübünü ziyaret edip 200’e yakın sporcu genç ile biraraya geldi. Spor ve sanat aşığı olmasıyla bilinen Dr. Gökhan Gündoğdu’yu sporcu gençler büyük coşkuyla karşıladı.

 

  1. GÖKHAN GÜNDOĞDU:

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

 

Dr. Gökhan Gündoğdu, “Başkan Engin Kanber, Baş antrenör Nevzat Karabulut, ve tüm antrenörlere beni sizlerle buluşturdukları için teşekkür ederim. Öncelikle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlarım. Burada olmaktan onur duydum. Bence çok şanslısınız sizlere bu imkanları sağlayan bir başkanınız ve sizleri spora yönlendiren aileleriniz var. Benim oğlumda sizler gibi alt yapı sporcusu. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

 

ENGİN KANBER

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çukurova Press Havuzlubahçe Spor Kulübü Başkanı Engin Kanber, Dr. Gökhan Gündoğdu’ya üzerinde ismi yazılı forma hediye edip ziyaretinin kendilerini ve alt yapı oyuncularını çok mutlu ettiğini söyleyip teşekkür etti. Engin Kanber, 288 resmi lisanslı sporcuları olduğunu, 7 kategoride mücadele ettiklerini, U17-18’in şampiyon olduğunu, U12 ve U14’ün ligi üçüncü bitirdiğini ifade ederek, Adana’nın çocuklarını ve gençlerini kötü alışkanlıklardan kurtarıp spor ile uğraştırmaya devam edeceklerini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.