Dr. Gökhan Gündoğdu’ya Global Vatandaşlık daveti

Dr. Gökhan Gündoğdu’ya Global Vatandaşlık daveti
Yayınlama: 13.09.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşmiş Milletlerin 77’nci Genel Kurulu için New York’ta bulunacağı hafta Washington merkezli ünlü düşünce kuruluşu Atlantik Konseyi, New York’ta düzenlenecek ve dünya liderlerinin katılacağı “Küresel Vatandaş Ödülleri” törenine bölgeden sadece Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’yu davet etti. Dr. Gündoğdu, “Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi

Atlantik Konseyi, 19 Eylül günü New York’taki ödül törenini bir süre önce suikaste uğrayan Japonya eski Başbakanı Şinzo Abe’ye adadı. Geceye İşveç Başbakanı Magdalena Andersson, Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo, Google ve Alphabet CEO’su Sundar Pichai, Akademi ödüllü aktör, UNESCO iyi niyet elçisi Forest Whitaker ve dünyadan seçkin 150 konuk katılacak.

Dr. Gökhan Gündoğdu, böylesi önemli bir geceye davet edilmenin gururu içerisinde olduğuna değinip, “Dünya liderlerinin davetli olduğu gecede eşsiz Türkiye’mizi ve gözbebeğimiz Çukurova’mızı doğru anlatmamız gerektiğini düşünüyorum ve bana bunu anlatma diyaloğu sağlayacak geceye davet edilmekten dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Ülkemizin güzellikleri, değeri, önemi aynı şekilde Çukurova’mızın bereketli topraklarını ve bu topraklardan yetişen değerlerini, tarihini anlatacak olmak bana heyecan veriyor. Global çapta ki her davette yabancı dostlarımızın ülkemizi doğru bilmeleri konusunda anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.