Doğankent Çayır Mera Parkı yakında açılıyor

Doğankent Çayır Mera Parkı yakında açılıyor
Yayınlama: 18.04.2023
A+
A-

TOROS(aber Merkezi) -Halkın talepleri doğrultusunda ilçenin her tarafına hizmet ulaştıran Yüreğir Belediyesi, çok yakında hizmete sunmayı planladığı Doğankent Çayır Mera Çocuk Parkı ve Spor Kompleksi alanında gece gündüz demeden çalışıyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in göreve geldiği günden bu yana tam kapasite çalışmaya devam eden belediye birimleri, 7 gün 24 saat gece gündüz Yüreğirli’ye hizmet sunuyor.

Büyük bir motivasyonla çalışmalarını sürdüren ekipler, çok yakında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan Doğankent Çayır Mera Çocuk Parkı ve Spor Kompleksi için yoğun bir çalışma yapıyor.

Tamamlandığında bölgede önemli bir eksikliği giderecek olan 16 bin metrekare alana sahip parkta gece de çalışan ekipler, içerisinde yeşil alan, yürüyüş parkuru, çocuk oyun grupları ve spor alet grupları yer alacak parkta hummalı bir çalışma sürdürüyor.

Parkın çok yakında hizmete gireceğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Yemyeşil bir Yüreğir hedefi doğrultusunda çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. Tabi biz göreve geldiğimiz ilk gün şunu ifade etmiştik; Daha yeşil bir Yüreğir.  Yüreğir’i yeşil ile donatacağız demiştik. İlk günden itibaren startımızı verdik ve 60 parkımızı Yüreğir’e kazandırdık. Söz verdiğimiz gibi Doğankent Çayır Mera Parkımızı da hizmete sunmak için gün sayıyoruz. Parkımız bölgemize ve Yüreğir’e şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.