Deveci SporU-18 Liderliğini Sürdürüyor

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) katkılarıyla düzenlenen U-18 2. Ligi Yükselme Grubu'nda 3. hafta maçları heyecan dolu geçti. Deveci Spor U18, üçte üç yaparak liderliğini...

Deveci SporU-18 Liderliğini Sürdürüyor
Yayınlama: 31.05.2024
A+
A-

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) katkılarıyla düzenlenen U-18 2. Ligi Yükselme Grubu’nda 3. hafta maçları heyecan dolu geçti.

Deveci Spor U18, üçte üç yaparak liderliğini sürdürüyor. Adaletgücü U18 ve Karşıyakaspor U18 ise zirveye yakın takibini sürdürüyor.

“U-18 1. Ligi’ne yükselmek için elimizden geleni yapacağız”

Takımın bu sezonki performansından oldukça memnun olduğunu belirten Deveci Spor Başkanı Faruk İncesoy, “Genç oyuncularımızın ortaya koyduğu istek ve azim bizleri gururlandırıyor. Deveci Gençlik U18’in liderliğini sürdürmesi bizi mutlu ediyor ve bu başarının devamını diliyoruz. Antrenör Mustafa Zöhre, Genel Kaptan Yavuz Selim Çalıcıoğlu ve tüm teknik ekibe teşekkürlerimi iletiyorum. Kulüp olarak genç yetenekleri desteklemeye devam edeceğiz ve U-18 1. Ligi’ne yükselmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“Takım olarak çok iyi bir performans sergiliyoruz”

Üç maçta da galip gelerek liderlik koltuğunda yer almaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Deveci Gençlik U18 Antrenörü Mustafa Zöhre şu ifadeleri kullandı:

“Oyuncularımın disiplini ve sahadaki mücadeleleri takdire şayan. Her maçta daha da iyiye gidiyoruz ve hedefimiz sezon sonuna kadar bu performansı sürdürebilmek. Bugün AD. Yüreğir Gücü karşısında da etkili bir oyun sergileyerek galip geldik. Önümüzdeki maçlara aynı ciddiyetle hazırlanacağız.”

3. Hafta Sonuçları:

Dağlıoğluspor U-18 1 – 4 İmamoğlu Belediye Spor U-18  (Muharrem Gülergin Stadı)

Cuk. Gençlik Spor U-18 1 – 2 Adaletgücü U-18 (Kayhan Kaynak ve Kardeşleri Stadı)

Deveci Gençlik U-18 2 – 1 AD. Yüreğir Gücü U-18 (Muharrem Gülergin Stadı)

Hedef 01 Spor  U-18 3 – 3 Karşıyakaspor  U-18 (Kayhan Kaynak ve Kardeşleri Stadı)

Kaynak: Deveci SporU-18 / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.