DEVA Partisi Adana Milletvekili Aday Adayları tanıtıldı

DEVA Partisi Adana Milletvekili Aday Adayları tanıtıldı
Yayınlama: 05.04.2023
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Geride bıraktığımız hafta 28.dönem Adana milletvekili aday adayları listesini ilan ederek seçim startını veren DEVA Partisi Adana İl Başkanlığı, düzenlediği toplantıyla milletvekili aday adaylarını tanıttı. İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantı, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasında İl Başkan Vekili Mustafa Oğuz Yiğit şu sözlere yer verdi: “Her geçen gün toplumun beklentilerine cevap verecek kadrolarımız büyüyor ve halkımızın ilgisi artarken bugün, 38 kişilik pırıl pırıl vekil adaylarımızla bir araya gelmiş bulunmaktayız. Hepsi kendi alanında ve çevresinde saygın, bilgili ve konularına hakim adaylarımızla Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan liderliğinde gelecek yüzyılı inşa edecek, toplumun özlediği zengin, adil, şeffaf, demokrat ve güçlü Türkiye tablosunu da birlikte oluşturacağız.”

Mustafa Oğuz Yiğit’in konuşması sonrasında kürsüye davet edilen milletvekili aday adayları; özgeçmişleri, hedefleri ve vizyonlarını anlatarak kendilerini tanıttılar. Toplantı, tanıtım sonrasında partililerin aday adaylarıyla sohbetleri ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.