‘DESTEK ULUDAĞ’DAN HİZMET BİZDEN’

 ‘DESTEK ULUDAĞ’DAN HİZMET BİZDEN’
Yayınlama: 14.01.2023
A+
A-

 

Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, Toros TV’de önemli açıklamalarda bulundu. Gazeteci Hamza Güngör’ün hazırlayıp sunduğu ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katılan Kadir Gül, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın destek ve katkıları ile sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ettiklerini söyledi. Spor Müdürü Kadir Gül, “Destek Başkan Uludağ’dan hizmet bizden” şeklinde konuştu.

Sarıçam ilçesinde 2022 yılında spor adına önemli işlere imza attıklarını dile getiren Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, bu başarılarını 2023 yılında da sürdürmeyi amaçladıklarını kaydetti.  Sarıçam ilçesindeki spor kulüplerinin sorunlarını çözme noktasında üzerlerine düşeni yaptıklarını bildiren Kadir Gül, aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini anlattı.

2023 yılında tesisleşmeye büyük bir önem vereceklerini dile getiren Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, “Önemli projelerimiz var. Bu yıl bunları gerçekleştirme adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu. 20 Ocak-1 Şubat arasında önemli bir tenis turnuvası organize edeceklerini belirten Kadir Gül, “Bunun için gerekli hazırlıkları yapıyoruz. Tenisçilerimiz kentimize renk katacak. Adana’nın ekonomisi de canlanacak. Önemli tenisçiler kentimizde mücadele edecek” ifadesini kullandı. Özel Haber: Eda ARSLAN

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.