Derya Sanat Sokağı’nda Cumhuriyet coşkusu

Derya Sanat Sokağı’nda Cumhuriyet coşkusu
Yayınlama: 05.11.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Mersin’de faaliyet gösteren Derya Grup, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yıldönümü törenlerinde muhteşem bir etkinliğe imza attı. Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Başkanı Hüseyin Kış yönetimindeki Derya Grup, Mersin Derya Sanat Sokağı’nda çalışanları ve vatandaşlarla birlikte Cumhuriyet coşkusunu sokaklara taşırdı.
Türk Bayrakları eşliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman arkadaşları anısına saygı duruşunda bulunan ve ardından İstiklal Marşı’nı okuyan grup yönetimi, çalışanlar ve vatandaşlar Tarsus’tan misafir olan Gazi Mehmet Turgut Arkan’ın enerjisi ile duygu dolu anlar yaşadı.
Etkinlikte bir konuşma yapan Derya Grup Yöneticisi Yeşim Kış Akcer, Derya Grup ailesi olarak en kıymetli varlıklardan biri olan Cumhuriyet’i büyük coşkuyla kutlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
“NİCE 100 YILLARA”
Cumhuriyetin ikinci yüzyılında her zamankinden daha fazla enerji ve güç ile Mustafa Kemal Atatürk’ün belirlediği istikamet ve yoldan sapmadan, laik, demokratik, modern ve çağdaş Türkiye vizyonuna sahip çıkacaklarını, Cumhuriyetin sonsuza kadar payidar kalacağını dile getiren Yeşim Kış Akcer, “Bugün Derya Grup olarak aynı geçmişte olduğu gibi her milli bayramımızda elimizden geldiğince ulu önderimizi ve onun emaneti olan Cumhuriyeti anmak, sahip çıkmak ve kutlamak adına yine sanat sokağında olmanın mutluluğu içindeyiz. Nice 100 yılları, cumhuriyetimizi, hep birlikte ve Derya Grup çatısı altında kutlamayı diliyorum. Yaşasın Cumhuriyet” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Yeşim Kış Akcer, Cumhuriyet coşkusuna ortak olan yöneticilere, çalışma arkadaşlarına, Tarsus’tan misafir olan Gazi Mehmet Turgut Arkan’a, Mersin Üniversitesi Konservatuvar öğrencilerine ve öğretim üyelerine, Bando Mersin’e, tangolarıyla renk katan Tango Mersin’e, kortejin gücüne güç katan Türk Chapper Mersin’e ve tüm misafirlere teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.