Demirdağ: Adana’da at ve eşek eti skandalı kentin itibarını zedeliyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı oturumunda konuşan MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ, Adana’da sıkça gündeme gelen at ve eşek eti skandalının doğal güzellikleri olan şehrin itibarını zedelediğini söyledi.

Demirdağ: Adana’da at ve eşek eti skandalı kentin itibarını zedeliyor
Yayınlama: 10.09.2024
A+
A-

Adana Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı oturumlarının 2. gününde Meclise Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Göktürk Boyvadaoğlu başkanlık yaptı. Açılış yoklamasının ardından gündem maddeleri görüşülmeye başlandı.

MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ, Adana’da sıkça gündeme gelen at ve eşek eti skandalına dikkat çekerek, bu durumun Adana için utanç verici olduğunu belirtti. Demirdağ, özellikle zabıta ekiplerinin bu konuda daha etkin tedbirler alması gerektiğini söyledi.

MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ, “Bizim Adana için utandığımız bir olay var. At, eşek eti. Gerçekten çok utanıyoruz. Bütün televizyon kanallarına, gazetelerine bakıyoruz ‘Adana Yüreğir’de at, eşek eti yakalandı’. Bu memleketin güzellikleri, tarihi, portakalı, limonu, mandalinası, karpuzu, pamuğu, biz hala Türkiye’de konuştuğumuz at eti, eşek eti. Belediye başkanlarımdan rica ediyorum özellikle zabıta ekiplerimizden bu konuda daha fazla tedbir alınması gerekiyor. Bunu etleri satanlar yapmasın yeter. Utanıyoruz artık” diye ifade etti.

Kaynak: Özel Haber - Çağlacan Kurt

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.