DAİMFED CHP’ye konuk oldu

DAİMFED CHP’ye konuk oldu
Yayınlama: 16.03.2023
A+
A-

 

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri; Faruk Bozkurt, Hilmi Tümer, Aziz Kaya, Adnan Kemali Ünal, Timuçin Güvercin, Enes Yılmaz, Ahmet Yerdelen, Barış Yıldırım ve Selim Aslan CHP İl Başkanlığını ziyaret ederek sektörün ve sektör temsilcilerinin sorunlarını ele alan görüşme gerçekleştirdiler.

CHP DAİMFED’İ AĞIRLADI

CHP il başkanı Mehmet Çelebi ziyaretten memnuniyetini dile getirdikten sonra açıklamasında; “DAİMFED in kuruluşunu yakından takip ediyoruz. Bölgede Müteahhitlerin ve sektör temsilcilerinin federasyon çatısı altında toplamak mühim bir gelişmedir. Bu konuda sektör nezdinde Mustafa Karslıoğlu Başkanımızı tekrar tebrik ediyorum. Biz CHP olarak gerek yerelde gerekse Ülke genelinde Müteahhitleri önemsiyoruz. Parti temsilcileri olarakta Müteahhitlerimiz ekonomimizin öncü kurumları olduğunu biliyoruz. Ayakta kalmaları başarıları bu doğrultuda çok önemlidir. Haklı olan tüm sorunlarında desteğimiz olacaktır. DAİMFED in başarılı olacağına inanıyor, tebrik ediyoruz.” İfadelerinde bulundu.

DAİMFED CHP’YE KONUK OLDU

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karsloğlu CHP ziyaretiyle alakalı olarak açıklamasında;

“DAİMFED olarak sektörün temsilcilerinin bir arada bulunmasının yanı sıra üyelerimizin ve kurullarımızı oluşturan birimlerde her siyasi görüşten arkadaşlarımız mevcuttur. Yapı mevzuatı ve işleyiş idealimizin bağımsız ve her görüşe açık duruş sergiliyoruz. Bu nedenle ziyaret ettiğimiz CHP il başkanımız, Büyükşehir Belediyesi ve CHP li ilçe belediye Başkanlığımızın desteklerini hep yakından hissediyoruz. İş birliği ve istişarelerimiz sürekli olacaktır. Misafirperverliklerinden dolayı Başkanımız Mehmet Çelebi ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.