DAİMFED Adana İşteftiş Adana Grup Başkanlığını ziyaret etti

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri (DAİMFED) Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu yönetim kurulu ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı İşteftiş Adana Grup Başkanlığını ziyaret etti.

DAİMFED Adana İşteftiş Adana Grup Başkanlığını ziyaret etti
Yayınlama: 22.07.2024
A+
A-

Başkan Karslıoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı İşteftiş Adana Grup Başkanlığı ziyaretlerinin federasyon ve federasyonun alt birlikleri ve çalışanları açısından çok önemli bir kuruluş olduğunu belirtti.

Ziyarette konuşma yapan DAİMFED Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu şu ifadelere yer verdi:

“Bu kuruluşun önemi hem bizim geri dönüşüm sağlama açısından kendimizi sürekli güncel tutmak adına çok önemli. Bu ikili diyalogları iş teftiş grup başkanlığıyla yıllardır sürdürmekteyiz. Bu işbirliği ölçüsünde biz de yeni gelişen yeni çıkan yönetmenlik ve kanunlar kapsamında kendimizi çek etme fırsatı veriyor.

Buradaki müfettişlerimizin özveriyle çalışması hem devletimiz açısından bir dinamiklik hem de bizim açımızdan bir dinamiklik sağlamaktadır. Onun için olmazsa olmazlarımızdan bir yerimiz de iş teftiş kuruludur. Biz her zaman teftişe açıp ve kendimizi de sürekli teftiş ettirmekten mutluluk duyuyoruz.”

Kaynak: DAİMFED / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.