DAĞLIOĞLU SPOR’A DESTEK ZAMANI

DAĞLIOĞLU SPOR’A DESTEK ZAMANI
Yayınlama: 26.05.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber)Sema Başaran – Amatör Süper Lig’in yeni ekiplerinden Dağlıspor’un Antrenörü İdris Aydinç, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Aydinç, “Dağlıoğluspor’a destek zamanı” dedi.

Birlik ve bütünlük içerisinde 1.Amatör Küme’den Amatör Süper Lige yükseldiklerini belirten Aydinç, “Başarımızda emeği geçen herkesi kutluyorum. Artık yeni sezonun hesaplarını yapıyoruz. Mevcut kadroyu koruyup, nokta transferler yapmayı amaçlıyoruz. Öncelikle Amatör Süper Ligde kalıcı olmayı amaçlıyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Onurlu mücadelelerinde her zaman yanlarında olan Başkan Azad Timur ve yönetim kuruluna teşekkür eden İdris Aydinç, “Başkanımız ve yönetim kurulumuz bizlere sahip çıktı. Başarılı olabilmemiz için her türlü desteği verdiler. Tarihimizde ilk kez Amatör Süper Ligde mücadele edeceğiz. Dağlıoğlu mahallesine yakışır sonuçlar almak arzusundayız” şeklinde konuştu.

Seyhan Belediyesi’nin her zaman destek verdiğini dile getiren İdris Aydinç, “Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve ekibine ne kadar teşekkür etsek azdır. Ne zaman istesek otobüs sorunumuzu çözdüler. Yeni sezonda da Seyhan Belediyesi’nin destek ve katkılarını bekliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.