ÇUKUROVA’DA EMEKÇİYE PROMOSYON MÜJDESİ

Çukurova Belediyesi işçilerinin banka promosyonu ihalesi sonuçlandı. Atılan 3 yıllık imzaya göre her işçi 45 bin TL promosyon ödemesi alacak.

ÇUKUROVA’DA EMEKÇİYE PROMOSYON MÜJDESİ
Yayınlama: 03.07.2024
A+
A-

Promosyon ihalesini yöneten Başkan Emrah Kozay, her koşulda emekçilerin yanında olduklarını belirterek, “Yol arkadaşlarımız iyi günlerde güle güle harcasınlar. Biz her koşulda çalışma arkadaşlarımızın yanındayız. Hayırlı uğurlu olsun” ifadesini kullandı.

Başkan Emrah Kozay, DİSK 2 Nolu Şube Başkanı Serdal Çapar, belediye bürokratları, Çukurova İmar AŞ yöneticileri, bankaların temsilcileri ve belediye emekçilerinin katılımıyla gerçekleştirilen banka promosyonu ihalesine 8 banka katılarak teklif verdi. Açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalenin 8. turunda 3 yıllık dönem için işçi başına 43 bin TL ile en yüksek teklifi yapan Yapı Kredi Bankası temsilcileri, Başkan Kozay’ın talebiyle bu rakamı 45 bin TL’ye yükseltti.

EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Başkan Kozay, “Sonuçlanan ihaleye göre her bir işçimiz 45.000 TL promosyon alacak. Biz her koşulda yol arkadaşlarımızın yanındayız. Sahada, hizmet binamızda ve tesislerimizde fedakarca görevlerini en iyi şekilde yerine getiren emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. Yol arkadaşlarımız iyi günlerde güle güle harcasınlar. İhaleyi kazanan bankanın temsilcilerine de emekten ve emekçiden yana tavırlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Görüşmeleri meclis sonunda izleyen belediye işçileri büyük bir sevinç yaşarken Başkan Kozay’a tezahüratlarda bulunarak teşekkürlerini dile getirdiler.

Kaynak: Çukurova Belediyesi / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.