Çukurova Press Gazetesi 26. kuruluş yılını kutladı

Çukurova Press Gazetesi 26. kuruluş yılını kutladı
Yayınlama: 01.02.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Çukurova Press gazetesi, kuruluşunun 26’ncı yıldönümünü gurur ve onurla kutladı. İmtiyaz Sahibi Gülçin Kanber ve Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber yönetiminde yayın hayatını devam ettiren gazetenin kuruluş gecesi görkemli geçti.  Gecede gazeteye katkı sunanlara da plaket verildi.

İZMİR MARŞI İLE KUTLAMA

5 Ocak TV’nin canlı yayınladığı gecede konuşmacılar,  Adana’da uzun yıllardır yayın yapan gÇukurova Press’i kutlarken, birlik ve beraberlik vurgusundan bahsederlerken, yerel basının mutlaka desteklenmesi gerektiğinin altını çizdiler. Gecede Türk Sanat Müziği Sanatçı Seray Yaygın’ın yanı sıra Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi  Mustafa Fidan Vursavuş da söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla misafirleri coşturdu. Çukurova Press gecesinde çalınan İzmir Marşı’na tüm misafirler ellerindeki Türk Bayrakları ile eşlik ederken, unutulmaz anlar yaşandı.

“YEREL BASINA SAHİP ÇIKILMALI”

CHP Adana Milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşunun başkan ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımıyla Seyhan Balo Salonu’nda düzenlenen gecede Çukurova Press İmtiyaz Sahibi Gülçin Kanber, “Bu yıl da günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp, geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim” dedi. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Sabit Özkeser de, gazetenin bu günlere gelmesinde okuyucularının büyük desteği olduğunu vurgularken, “Biz mesleğimizi çok seviyoruz. Bu mesleğe sevdalıyız. Lütfen bir ilin olmazsa olmazı olan yerel basına sahip çıkınız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.