ÇUKUROVA GİAD 30. YILINDA HİZMET BİNASI KAZANDIRDI

ÇUKUROVA GİAD 30. YILINDA HİZMET BİNASI KAZANDIRDI
Yayınlama: 30.09.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Hayata geçirdiği sayısız projeleri, yatırımcılara yön veren programları ve araştırma raporlarıyla Adana’nın geleceğine ışık tutan hizmetlere imza atan Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), inşaatı tamamlanma aşamasına gelen hizmet binasını üyelerine tanıttı. Çukurova GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Sakarya, üyelerin bağışlarıyla ve emeğiyle inşa edilen Çukurova GİAD Hizmet Binası’nın dayanışmanın eseri olduğunu vurgulayıp, derneğin 30’uncu kuruluş yıldönümünde Adana’ya çok amaçlı hizmet binası kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

Nehir manzaralı tesis, yeşil alanlarla iç içe
Kentin en prestijli lokasyonları arasında yer alan Yenibaraj Mahallesi’nde, Adana Müteahhitler Birliği’ne komşu olan Çukurova GİAD Hizmet Binası’nın tanıtım kokteyli, kurucularından en yeni üyelerine kadar Çukurova GİAD ailesinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Seyhan Nehri’nin eşsiz manzarasına nazır, yeşil alanlarla iç içe olan tesiste gerçekleştirilen ilk etkinlikte Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana’nın geleceğine yön veren genç iş insanlarına projenin başlangıcından günümüze uzanan öyküsünü anlattı.
Dostlukları pekiştiren sohbetlerin yapıldığı, canlı müzik eşliğinde keyifli anların yaşandığı kokteylde, Çukurova GİAD ailesine seslenen Başkan Ömer Faruk Sakarya, Adana Büyükşehir Belediyesi’nce tahsis edilen arsa üzerine inşa edilen Çukurova GİAD Hizmet Binası’nı pandemi ve zor ekonomik şartlara rağmen kısa sürede Adana’ya kazandırdıklarını söyledi.

“30’uncu yılımızda hizmet binasına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”
Dernek üyelerinin projeye büyük destek verdiğini, yapılan bağışlarla inşaatın hızla ilerleyerek planlanan takvimde tamamlanma aşamasına geldiğini kaydeden Başkan Ömer Faruk Sakarya, “Çukurova GİAD ailesi olarak sevgiyi, iyiliği ve güzelliği paylaşmaya devam ediyoruz. 30’uncu yılımızda Çukurova GİAD Hizmet Binası’nı Adana’ya kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu projemiz, 200’ü aşkın üyemizin büyük destekleri ve emekleriyle ortaya çıktı. Tüm Çukurova GİAD ailesine desteklerinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hizmet binamızın iç dekorasyonunu ve diğer ihtiyaçlarını da yine üyelerimizin destekleriyle eksiksiz şekilde tamamlayacağız. Yakın bir gelecekte de bu güzel eserin açılışını görkemli bir törenle gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.