Coşar önce mazbatayı, ardından Seyhan İlçe Başkanlığı’nı devir aldı

Coşar önce mazbatayı, ardından  Seyhan İlçe Başkanlığı’nı devir aldı
Yayınlama: 09.12.2022
A+
A-

 

İYİ Parti Seyhan İlçesi’nin yapılan genel kurul seçimini kazanan Ahmet Coşar, mazbatasını aldıktan sonra, ilçe binasına giderek önceki dönem başkan olan Misal Bolat’tan yönetimi devir alarak göreve başladı.

COŞAR GÖREVE BAŞLADI

İYİ Parti Seyhan İlçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresi’nde 407 delegenin 301’inin oyunu alarak Seyhan İlçe Başkanlığı’na seçilen Ahmet Coşar, kalabalık bir partili topluluğu eşliğinde seçim kurulundan mazbatasını aldı.Coşar daha sonra İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanlığı’na giderek eski Başkan Misal Bolat’tan yönetimi devir aldı.Coşar göreve başlarken, emeklerinden dolayı Bolat’a teşekkür etti.Eski Seyhan İlçe Başkanı Misal Bolat da partililere teşekkür konuşmasında şunları söyledi “Kurulduğumuz günden bu yana partimize emeği geçen herkese teşekkür ederim.Beni bugüne kadar yalnız bırakmadıkları için sonsuz şükranlarımı sunuyorum.Yeni Başkanımız Ahmet Coşar’a önümüzdeki genel seçimlerde başarılar dilerken, partimizi iktidar yapmak için çalışacağına inanıyorum.”dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDEYİZ

Konuşmaların ardından görevi devir alan İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Coşar, sıkı bir çalışma sürecine girdiklerini ifade ederek, “Öncelikle güzel bir seçim yaparak, kazanan ve kazanmayan değil, partimizin birlik içinde olduğunu kamuoyuna göstermiş olduk.Bundan sonra daha çok çalışarak, partimizi Adana’da birinci yaparak, herkesi Türkiye genelinde iktidar yolunda yürümeye davet ediyorum.Partimizin Adana’daki kurucularından önceki ilçe başkanımız Misal Bolat’a çalışmalarından dolayı huzurunuzda teşekkür ediyorum ve bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyorum.Yaklaşık 6 ay sonra Çumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri var.Genel Başkanımız Meral Akşener’in korku imparatorluğunu yıkarak bugünlere gelmemizde büyük emeği var.Biz bu emek karşısında daha fazla çalışmalı ve iktidara gelmeliyiz.”diye konuştu.

Başkanlar birbirlerine çiçek vererek parti binasındaki devir töreninde partililer ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek teslim töreni son buldu. HABER:EDA ARSLAN-SERDAR AKIN

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.