Coşar “Dünyayı güzelleştiren emekçi kadınlarımızın günü kutlu olsun”

Coşar “Dünyayı güzelleştiren emekçi kadınlarımızın günü kutlu olsun”
Yayınlama: 10.03.2023
A+
A-

İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Coşar ve yönetimi  Kadınlar Günü’nde sahaya inerek kadınlara karanfil dağıttılar.

 

8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebi ile İYİ Parti Seyhan İlçe Yönetimi ve beraberinde  Başkan Ahmet Coşar ile birlikte sahaya inerek kadınlara karanfil verdi kadınlar günlerini kutladılar.

Bu anlamalı günde duygularını paylaşan İYİParti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Coşar “Öncelikle Dünyayı güzelleştiren kadınlarımızın Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum.8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür. Kim olduğuna ve kim olacağına bir başkasının değil, kendisinin karar verdiği güçlü kadınlar, Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır. Kadınlar gününüz kutlu olsun” dedi.

Kadınlar gününde Atatürk Caddesi, Ziyapaşa Bulvarı ve Atatürk Parkı’nda kadınlara karanfil vererek kadınlar gününü kutlayan İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Coşar ve yönetimine, tüm çarşı esnafını gezerek bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için kadın vatandaşlar teşekkür etti,  çok mutlu ettiklerini belirttiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.