CHP’nin kurmayları düğünde buluştu

CHP’nin kurmayları düğünde buluştu
Yayınlama: 01.06.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın – CHP Seyhan İlçe yönetim kurulu üyesi Yaşar Özgür Hakverdi ile Anıl Memili Adana Büyükşehir Belediyesi Zeydan Karalar’ın nikah kıydığı düğün töreniyle dünyaevine girdiler.

Geçtiğimiz günlerde dillere destan düğün töreninde bir araya gelen Cumhuriyet Halk partisi kurmaylarının da hazır bulunduğu ve nikah şahitliklerinin huzurunda nikahı kıyan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar damat Yaşar Özgür Hakverdi ile gelin Anıl Memili’ye mutluluklar diledi.

Çatalan köprü yanında bulunan Çukurova Green Park salonunda yapılan düğün töreninde Dünyaevine giren Adana Büyükşehir belediyesi Muhtarlık daire başkanı İbrahim Hakverdi’nin oğlu damat CHP Seyhan ilçe yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda girişimcilikten sorumlu Başkan Yardımcısı Yaşar Özgür Hakverdi ile gelin Anıl Memili’nin nikahını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıydı. Nikah Şahitliklerini CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ile Müzeyyen Şevkin yaparken nikahtan önce bir konuşma yapan Adana Büyükşehir belediye başkanı Zeydan Karalar “Evlilik kutsal bir aile yapısıdır. Ailelerin ilerde kendi soylarını yaşatmak ve çocuklarının da olduğu ülkemizin gelecek nesillerini yetiştirme adına çok önemlidir. Bugün burada evlenmek üzere başvuran genç çiftlerimizin nikahını kıyarak ömür boyu mutlu olmalarını ve iyi günde, kötü günde hep birlikte olmaları için hepinizin huzurunda nikahını kıyacağız. Bende burada toplanan tüm davetlilerin huzurunda genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. Nikah töreninden sonra gece boyu dans eden genç çiftler düğün pastası keserek birbirlerin ikram ettiler. Gecenin ilerleyen saatlarine kadar eğlenen davetliler genç çiftleri bir an olsun yalnız bırakmadılar.

Bu mutlu günlerinde duygularını paylaşan damat Yaşar Özgür Hakverdi ve Gelin Anıl Memili çok mutlu olduklarını söyleyerek “Bu akşam düğünümüze katılarak bizleri yalnız bırakmayan milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, partili dostlarımıza, akrabalarımıza ve diğer tüm davetlilere teşekkür ettiklerini” söylediler.

Çukurova Green Park salonunda yapılan düğün törenine CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut , Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, CHP Seyhan İlçe Örgütü, muhtarlar ve diğer davetliler katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.