CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, DSP Genel Başkanı Aksakal’ı ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, DSP Genel Başkanı Aksakal’ı ziyaret etti.
Yayınlama: 07.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve heyeti, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal’ı Ankara Beşevler’deki DSP Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

DSP Genel Başkanı Aksakal’la birlikte; Genel Sekreter Müzeyyen Okur, Parlamento ve Hükümetle İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Hasan Erçelebi, Seçim İşleri ve Medya İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ejder Onursal ve DSP Örgüt Kurulu Başkanı Hikmet Aydemir görüşmeye katılırken, CHP’den Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP Çanakkale Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek,
Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen eşlik etti.
Yaklaşık bir saat süren görüşme sonrası iki genel başkan ortak bir basın açıklaması gerçekleştirdi. 14 Mayıs seçimleri için temennilerde bulunan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, sözlerine şu şekilde devam etti;
“Sayın Genel Başkan ve çalışma arkadaşlarına bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.
Demokrasinin en güzel tarafı siyasi partiler arası diyaloğun sürdürülebilir olmasıdır.
Öncelikle 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve TBMM seçimlerinin ülkemize, milletimize ve tüm adaylara hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasi geleneklerimize yakışır bir seçim olmasını temenni ediyorum. Elbette DSP olarak Onursal Genel Başkanı Bülent Ecevit’ten aldığımız öğreti ve birikimle milliyetçi, vatansever, emekten yana sol politikalarımızla, 100 yıllık Cumhuriyet değerleri, Atatürk ilkeleri, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olarak Tam Bağımsız Türkiye idealimize doğrultu tutarlılığımızla yürüyeceğiz.

DSP için vatan ve bayrak önemlidir, KKTC önemlidir, mavi vatan ve Ege tartışmasız önemlidir.
14 Mayıs seçimlerini öncekilerden ayıran en önemli özellik ise küresel emperyalist yapılarla, kadim Türk devletinin arasında bir seçim olduğudur. Bunu görmek gerekiyor.
Cumhuriyetimizin 100 yıllık geçmişiyle hesaplaşma hayallerini kuranlara DSP olarak, Türk milleti olarak geçit verilmeyeceği bilinmelidir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.