CHP 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı

CHP 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı
Yayınlama: 01.09.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü, İl Başkanı Mehmet Çelebi başkanlığında 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıp, kutlama programı tertip etti, ardından basın açıklaması düzenledi.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Müzik ve marşların çalındığı programa CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi,  belediye başkanları, merkez ilçe başkanları,  kadın ve gençlik kolları başkanları ve üyeleri, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Şölen havasında geçen kutlama programında konuşan İl Başkanı Mehmet Çelebi, bin bir güçlükle, zorluk ve yokluk içinde kazanılan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kıymetini bilip, kazanılan zaferi gelecek nesillere aktarılması gerektiğini vurguladı.

CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi, “Bugün, topraklarının işgal edilmesine karşı tüm varlığıyla seferber olan bir halkın, özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini zaferle taçlandırdığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamak ve bu zaferin mimarı gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını anmak için bir aradayız. Tarihin hiçbir döneminde zulme boyun eğmeyen, zalime geçit vermeyen halkımız, dünyada eşi görülmemiş bir direnişi ve tüm mazlum halkalara esin kaynağı olmuş bir mücadeleyi başarıya ulaştırmıştır. Kurtuluş mücadelesini zaferle sonuçlandırıp, Cumhuriyeti kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, mücadele arkadaşlarını ve ülkemizin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyoruz.” dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.