ÇGC’den Timur Savcı’ya onur ödülü

ÇGC’den Timur Savcı’ya onur ödülü
Yayınlama: 11.11.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Dünyaca ünlü dizi ve film yapımcısı Timur Savcı, yurtdışında bulunduğundan dolayı alamadığı Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Onur Ödülü’ne kavuştu.

Savcı, ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde törende yaptığı açıklamada, basın yarışması ödül törenine katılmayı çok arzuladığını belirterek, “önceden planlanmış yurtdışı etkinliğine katılmak zorunda olduğum için törende bulunamadım. Doğduğum topraklarda onur ödülü almak benim için büyük şeref” dedi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, beraberinde Mustafa Kemal Girmen ile geldiği tesiste ÇGC Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Savcı’yı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

ÇGC’nin Bakanlar Kurulu kararıyla kamu yararına çalışan bir cemiyet olduğunu belirten Esendemir, kentin tanıtımı için ellerinden geleni yaptıklarını, kentin ekonomik, sosyolojik ve kültürel gelişimine katkı koymak için çaba sarf ettiklerini kaydetti. Başta kentimizin tanıtımına katkı koymak üzere, Adana’ya verdiği değerlerden ötürü kendisine teşekkür eden ÇGC Başkanı Esendemir, Adanalılık ruhunu hiç yitirmeden kentten kopmayan ve iyi bir Adanalı olan Timur Savcı’ya bu katkılarından ötürü ÇGC Yönetim Kurulu’nun kendisine ‘Onur Ödülü’ verdiğini ifade ederek, ödülü takdim etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.