Ceyhan’da temizlik seferberliği

Ceyhan’da temizlik seferberliği
Yayınlama: 30.12.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Ceyhan Belediyesi’ndeki hizmet çeşitliliğiyle dikkat çeken Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, sosyal belediyecilik örneklerine her geçen gün yenisini ekliyor. Belediyenin asli görevleri arasında yer alan temizlik konusunda taviz vermeyen Başkan Hülya Erdem, Ceyhan’da bin gündür devam eden hizmet seferberliğinin temizlik bölümünde yaşanan gelişmeleri de kamuoyuna aktardı.
Göreve geldiklerinde Ceyhan’da çöp konteynerlerinin yetersiz olduğuna dikkat çeken Başkan Hülya Erdem, Ceyhan’ı karış karış çevreleyen 560 yeni çöp konteynerini vatandaşın hizmetine sunduklarını vurguladı.
“BİNLERCE KONTEYNER HİZMETE SUNULDU”
Binden fazla eski çöp konteynerini de yenileyip bakımını yaptıktan sonra Ceyhan halkı için hizmete sunduklarını dile getiren Adana’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, komşusu olarak gördüğü her bir Ceyhanlıya seslendi ve şunları söyledi:
“Sevgili komşularım; bin gündür Ceyhan’da hizmet seferberliği var. Ceyhanımızda her gün 113 ton evsel atık topluyoruz. Kentimizin çeşitli noktalarına bırakılan molozları temizliyoruz. Temiz bir çevre temiz bir Ceyhan için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Yüreğini ferah tut Ceyhanlım. Emanetin emin ellerde. Emanetin güvende.”
2023 yılında Ceyhan’da yeni hizmetlerin habercisi olacaklarını kaydeden Başkan Hülya Erdem, yeni yılın tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.