Ceyhan’da parklar, bahçeler, sokaklar mis gibi

Ceyhan’da parklar, bahçeler, sokaklar mis gibi
Yayınlama: 20.01.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Ceyhan Belediyesi, ilçenin dört bir yanında başlattığı temizlik seferberliğini aralıksız sürdürüyor. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, komşusu olarak gördüğü Ceyhanlı tüm hemşehrilerinin rahatlığı, huzuru ve güvenliği için hareket ettiklerini vurguladı.
İLÇE PIRIL PIRIL OLUYOR
Ceyhan’da başlatılan temizlik seferberliği kapsamında camiler, cem evleri ve ibadet yerlerinin tamamında gerçekleşen temizliğin ardından park ve bahçeler ile dinlenme alanlarının yanı sıra sokak ve caddeler de pırıl pırıl oluyor.
“CEYHAN, MUTLULUK KAYNAĞI OLSUN”
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ilçeyi baştan aşağı temizlik, bakım ve onarımdan geçirdiğine vurgu yapan Başkan Erdem, “Her parkımız yeni bir yaşam alanı, çocuklarımız ve komşularımız için mutluluk kaynağı olsun diye durmaksızın çalışıyoruz” dedi. Park ve bahçelerde gerçekleşen temizlik ve bakım onarım çalışmalarının zaman kavramı olmadan devam edeceğini söyleyen Başkan Erdem, “Tertemiz bir Ceyhan için yağmur-çamur demeden çalışıyoruz” diye konuştu.
EMEKÇİLERE VE CEYHANLILARA TEŞEKKÜR ETTİ
emek emek güzelleştiren belediye emekçilerine ve yapılan temizliğe kıymet verip çevreyi koruyan tüm Ceyhanlılara teşekkür eden Başkan Hülya Erdem, “Pırıl pırıl bir Ceyhan, huzurun adresi Ceyhan, sevgi ve hoşgörünün kenti Ceyhan hayalimizden sapmayacağız” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.