Çevik:Adana’yı yeniden ayağa kaldırmak için biz varız

Çevik:Adana’yı yeniden ayağa kaldırmak için biz varız
Yayınlama: 30.03.2023
A+
A-

 

 

Yeniden Refah Partisi Aday Adayları tanıtım toplantısında konuşan Çukurova İlçe Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Volkan Çevik; “Adana’nın yeniden imarı, yeniden ayağa kalkması ve refah içinde bir şehir haline gelmesi ancak Yeniden Refah Partisi iktidarında mümkündür” dedi.

******************************************

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Yeniden Refah Partisi Adana Milletvekili Aday Adayları tanıtım toplantısı Çukurova İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği bir programla gerçekleştirildi.

Programda bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Çukurova İlçe Başkanı ve Adana Milletvekili Aday Adayı Volkan Çevik; “Bizler bir davaya kendisini adamış gönül erleri olarak birlik ve beraberlik içinde, hasmane değil kardeşane duygularla inandığımız değerlerin ışığında, milletimizin ve partimizin menfaatleri doğrultusunda siyaset yapan insanlarız. Ben değil biz olgusuyla hareket ederiz. İşte bu yüzden tüm teşkilatımız aday adaylarımızı tanısın, aday adaylarımız da duygu ve düşüncelerini partililerimiz ve milletimiz ile paylaşsın düşüncesiyle bu toplantıları düzenledik. Diğer ilçelerimizde de düzenlenecek olan bu kıymetli buluşmaların ilkine ev sahipliği yapmaktan onur duyuyorum” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakı içinde seçimlere gireceğini hatırlatan Volkan Çevik; “Bizler Milli Görüş’ün temsilcileriyiz. O yüzden istişare ile ortaya çıkan kararlarda rahmet olduğunu düşünürüz. Seçimlere kendi logomuz ve adaylarımız ile gireceğiz. Henüz hiçbir seçime girmemiş partimizin kamuoyunda, basın yayın organlarında, sosyal medyada bu kadar konuşulması inanıyorum ki partimize büyük bir ivme kazandıracaktır. İnsanlar Yeniden Refah Partisi’ni, adaylarını merak edecek, araştıracak ve sonunda seçim günü mührü Yeniden Refah Partisi’nin logosunun üzerine vuracaktır” ifadelerini kullandı.

Volkan Çevik’in konuşmasının ardından diğer aday adayları da salonda bulunanlara kendilerini tanıtarak birer konuşma yaptı ve onlardan destek istedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.