Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Anadolu 19 Mayısspor, hafta sonu oynayacağı lider Karataş Belediyespor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Kulübün 2. Başkanı Muhittin Çelik, teknik heyet ve futbolculara büyük güven duyduklarını ifade ederek, “Bu maç bizim için dönüm noktası. Lideri yenip zirveye oturmak istiyoruz. Takımımızın gücüne, disiplinine ve inancına sonuna kadar güveniyoruz” dedi.

Çelik Karataş'ı Yenip Lider Olacağız2

Orhan Demirdal dualarla anılacak
Orhan Demirdal dualarla anılacak
İçeriği Görüntüle

Antrenör Zafer Güner: “Bu maçı kazanacak kaliteye sahibiz”

Anadolu 19 Mayısspor Antrenörü Zafer Güner ise oyuncularının yüksek motivasyonla hazırlık yaptığını belirterek, “Karataş Belediyespor çok formda ama biz de sahaya kazanmak için çıkacağız. Oyunumuz oturdu, takım uyumumuz çok iyi. Taraftarımızın desteğini arkamıza aldığımızda bu maçı alacak kaliteye sahibiz” diye konuştu.

Ligin 5 haftasında hiç puan kaybetmeyen lider Karataş Belediyespor 15 puanla zirvede yer alırken, takipçisi Anadolu 19 Mayısspor 13 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Muhabir: Sevil Çakmak