CANPOLAT AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI

CANPOLAT AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI
Yayınlama: 27.03.2023
A+
A-

 

Başvuru dilekçesini AK Parti Adana İl Başkanlığı’na teslim eden Olga Canpolat, Adanalıların sesini Meclis’te duyurmak için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-1983 doğumlu olan Olga Canpolat 14 Mayıs tarihinde yapılacak milletvekili seçimlerinde aday adayı olarak başvuru dilekçesini AK Parti Adana İl Başkanlığı’na teslim ederek yarışta bende varım dedi.

13 Yıldır Adana’da yaşayan 2 çocuk annesi Moldovyalı Olga Canpolat evlendikten sonra Türk vatandaşı olan, işletme mezunu olduğunu belirterek “Ak partinin kurulduğu günden bu yana yapmış olduğu hizmetleri ve kalkınma hamlelerini devam ettirme açısından Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Adana için gerekli çalışmaları yapmak üzere milletvekili aday adayı olduğunu ifade eden Olga Canpolat ” Genel merkezimiz uygun gördüğü taktirde Adana Milletvekilliğine kesin aday gösterildiğim taktirde en güzel çalışmalar ile Ankara’da temsil edeceğime inanıyorum. Bu yüzden partimizin kadınlara öncülük ederek  kadınları temsil açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Aday adaylığım sırasında Ak Parti il başkanlığının bana yardımcı olduklarından dolayı teşekkür ediyorum.2 Çocuk annesi olarak gerçekten hem Adana’ya Hem de Türkiye Büyük millet Meclisinde kadın aday adayı olarak temsil edeceğime inanıyorum” dedi.

Partimizin genel başkanı ve aynı zamanda adayımız olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi kalkındırma adına çok önemli projelere imza attığını vurgulayan Canpolat, “Biz de onun izinden giderek, kentimizin kalkınması adına yapılacak çalışmalarda mücadelemizi sürdüreceğiz. Hem de Türkiye Büyük millet Meclisinde kadın aday adayı olarak temsil edeceğime inanıyorum.Adana’nın her yönden gelişip kalkınması adına yapılacak çalışmalarda biz de yapacağımız projelerle varlığımızı hissettireceğiz.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.