Büyükşehir’den eşit hizmet

Büyükşehir’den eşit hizmet
Yayınlama: 02.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, merkez ve kırsal ilçelerin mahallelerinde, köylerinde halkla buluşup sohbet etmeye, sorunları dinleyip anında çözüm üretmeye devam ediyor. Karataş ilçesinin Tuzla, Gökkaya, Kırmızıdağ, Bahçe, Bebeli ve Adalı köylerini ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı.

Konuşmalarında Türkiye’nin birleştirici, pozitif bir dile ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, “Biz Adana’mızın dört bir yanına, vatandaşın kime oy verip vermediğine bakmadan, eşit şekilde hizmet götürüyoruz. Ayrıştırmak, ötekileştirmek ülkemizin lehine sonuç vermez. Halkımıza daha iyi hizmet için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz ve tempomuzu artırarak buna devam edeceğiz. Millet İttifakı hükümetinde bizim de gücümüz artacak ve kentimize hizmeti bir başka boyuta taşıyacağız” dedi.

Karataş’ın muhtarlarıyla da bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, sorunları dinledi ve çözümü için gerekenleri yapacaklarını açıkladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.