Büyüköztürk: Genel Merkez istediği için adayım

Büyüköztürk: Genel Merkez istediği için adayım
Yayınlama: 19.01.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-İYİ Parti Adana İl Başkanlığı seçiminde son viraja girilirken, adaylar da çalışmalarını son hızla sürdürüyor. Bu kapsamda, İYİ Parti Adana İl Başkan Adaylarından Birol Büyüköztürk, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde gazetecilerle bir araya gelerek soruları cevaplandırarak, genel merkez istediği için aday olduğunu söyledi.

Büyüköztürk’ün basın mensuplarıyla buluşmasına Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Azime Kocacık, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Batur Eroğlu, Çukurova İlçe Başkanı Can Özkan, Sarıçam İlçe Başkanı Ahmet Köse ve bir grup meclis üyesi katılım göstererek destek verdi.

İYİ Parti’nin kurucu üyesi de olan Büyüköztürk, İl Başkanlığı’nı kazandırdığı takdirde hayata geçirecekleri projelerle partiyi daha iyi konuma getireceklerini iddia etti. İYİ Parti’nin buralara kadar gelmesinin kolay olmadığını da ifade eden Büyüköztürk, iktidarın değişmesi için var güçleriyle genel seçime hazırlandıklarını kaydetti. Çok çalışacaklarını kaydeden Büyüköztürk, “Sokak sokak, esnaf esnaf ve ev ev gezerek, çalmadık kapı bırakmayacağız. Oluşturacağız ekiplerle sayın genel başkanımızın mesajını binlerce kişiye yayacağız. 500 kişilik bir ekiple birebir telefonla seçmen aranarak nabız tutacağız” dedi.

Bir soru üzerine, ekibine çok güvendiğini belirten Birol Büyüköztürk, tek başına bir şey başaramayacağını söyleyerek, “Genel Merkezimiz bir çalışma başlattı. Bu çalışma neticesinde beni çağırarak, ‘Birol Bey, sizin aday olmanızı istiyoruz dediler ben de aday oldum” şeklinde cevap verirken, diğer adayların çağırıp çağırılmadığı konusunda bilgisinin olmadığını ifade etti.

Genel Başkanla ailece görüşen biri olduğuna vurgu yapan Büyüköztürk, “Sayın Genel Başkanım, benim için bu partinin şurasında olman gerekiyor dediğinde baş üstüne derim. Bu saatten sonra memlekete nasıl faydalı olacaksam onu yaparım. İYİ Parti’ye faydalı olacak herkesi İYİ Parti şemsiyesi altına almak için elimden geleni yaparım” şeklinde görüşlerini belirtti.

EROĞLU: GENEL MERKEZİN TEBLİĞİ OLDU

İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı Birol Büyüköztürk’ü neden desteklediği konusunda açıklama yapan Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Batur Eroğlu ise, genel merkezin bu konuda bir tebliği olduğuna vurgu yaparak, “Genel Merkezin, Adana’yı birleştirecek isim olarak Birol Başkanın olduğu yönünde bir tebliği oldu. Biz de, Birol Başkan ile birlikte çalışmaya başladık. Kendisini sonuna kadar destekliyoruz” diye konuştu.

KOCACIK: BİROL BAŞKAN’I DESTEKLİYORUM

İYİ Parti’nin kuruluşundan bu yana içerisinde olduğunu ifade eden Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Azime Kocacık da, Birol Büyüköztürk’le her zaman beraber olduğuna vurgu yaptı. Genel Başkanları Meral Akşener’in verdiği her karara saygı duyduğunu ve inandığının altını çizen Kocacık, “Genel Merkezimizin vermiş olduğu karar doğrultusunda Birol Başkanımı destekliyorum. Birol Başkanımla yol yürüdüğüm için gurur duyuyorum” diyerek şansının açık olması dileğinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.