“Bu olumlu rüzgarın gücünü arkamıza almalıyız”

“Bu olumlu rüzgarın gücünü arkamıza almalıyız”
Yayınlama: 09.01.2023
A+
A-

İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı Şaşmaz miting gibi toplantıda iddialı konuştu

 

 

(HABER MERKEZİ)-İYİ Parti Adana İl Başkan adayları arasında başkanlığa en yakın isim olarak görülen Duran Hakan Şaşmaz, il binasında, yüzlerce delege ve üyenin katılımıyla düzenlediği, partinin marşının yanı sıra çalınan Mehter Marşları ile adeta şenliğe dönüşen toplantıda adaylığını resmen açıkladı. Partililere seslenen Başkan Adayı Şaşmaz, “Halkımızın desteği ile İYİ Partimiz, iktidara yürüyen bir partidir. Bizler, bu olumlu rüzgarın gücünü arkamıza almalıyız” dedi.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu yaptığı konuşmada il başkanlığına kim seçilirse seçilsin destekleyerek partimizin iktidar yolunda tüm teşkilatımızın birlikte hareket ederek önümüzdeki seçimlere başarılı bir şekilde girmek istediğini”söyledi.

TEŞKİLATLARIN TALEBİYLE BAŞKAN ADAYI OLDUM

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye çıkarak partililere seslenen Başkan Adayı Duran Hakan Şaşmaz, üç yıldır yürüttüğü İYİ Parti Teşkilat Başkanlığı görevi sırasında tüm ilçe teşkilatları ile uyum içerisinde çalıştığını hatırlatarak, gelen yoğun talep üzerine bayrağı daha da yukarıya taşıma hedefiyle aday olmaya karar verdiğini söyledi.

Halkın desteğiyle İYİ Parti’nin iktidara yürüdüğünü iddia eden Başkan Adayı Şaşmaz, kendilerine düşenin de bu olumlu rüzgarın gücünü arkalarına almaları gerektiğini belirtti. “Bunun için de tek yürek olup, el birliği ile Genel Başkanımız sayın Meral Akşener liderliğinde, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi sıkıntılardan kurtulması için, hep birlikte, var gücümüzle çalışmalıyız” şeklinde çağrıda bulunan Şaşmaz, “Göreve geldiğimizde ilk hedefimiz, üye sayımızı 2 katına çıkararak, gençlerimizi partimize kazandırmaktır. Büyüklerimizin tavsiyelerini dinleyerek, koltukta oturmayıp, kapı kapı dolaşarak İYİ Parti’mizi halkımıza anlatacağız. Önümüzdeki genel seçimlere sıkı hazırlanarak, İYİ Parti’yi Adana’da birinci parti, genel başkanımızı da başbakan yapacağız” diyerek, bunu gerçekleştirmek için de ekibi ile var gücüyle gece-gündüz çalışma sözü vererek, “İYİ Partimizi daha ileriye taşımak için desteğinize talibim” dedi.

PARTİLİLER YAKIN İLGİ GÖSTERDİ

Konuşması sık sık partililerin tezahüratları kesilen İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı Duran Hakan Şaşmaz, gençliğin verdiği enerjiyle alandaki coşkuyu ölümsüzleştirme adına telefonunu cebinden çıkarıp selfie yaptı. Bu hareketi ile de partililerden büyük alkış alan Şaşmaz, daha sonra alanı dolduran yüzlerce partilinin fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmedi.Öte yandan, bir grup partili ise davullar eşliğinde halaylar çekerek Duran Hakan Şaşmaz’ın adaylığını kutladı.

İLÇE TEŞKİLATLARINDAN TAM DESTEK VARDI

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Coşar, Yüreğir İlçe Başkanı Çağlar Kürkcüoğlu, Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı, Feke İlçe Başkanı Burhan Sezgin, İmamoğlu, Aladağ, Saimbeyli, Pozantı, Tufanbeyli, Karataş İlçe Teşkilatları, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Sertaç Durak ile Mehmet Dayanıklı, Seyhan Belediye Meclis Üyeleri Sultan Zeynep Erciyes,  Yusuf Bünyamin Ateş,  Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Zeynep Çelik,  Başkan adayı Duran Hakan Şaşmaz’ın annesi Günseli Şaşmaz, il delegeleri ve yüzlerce İYİ katılarak, Başkan Adayı Duran Hakan Şaşmaz’a destek verdiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.