Boyvadaoğlu “İYİ Parti Türkiye’de hızlı yükselişine devam ediyor”

Boyvadaoğlu “İYİ Parti Türkiye’de hızlı yükselişine devam ediyor”
Yayınlama: 24.03.2023
A+
A-

İYİ Parti eski Adana il başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Milletvekili aday adaylığını açıkladıktan sonra seçim bürosu açarak çalışmalarına başlarken ilçe başkanları ve partililer ziyaret ederek yalnız bırakmadılar.

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-İYİ Parti Milletvekili aday adayı Göktürk Boyvadaoğlu “Milletimizi umutsuzluğa mahkum eden, ülkemizi derin bir krize sürükleyen, bugünlerimizi tahrip, geleceğimizi tehdit eden kirli bir düzenle mücadele etmek için bir yola çıktık. Çıktığımız bu kutlu yolda; milletimizin sevgisi, desteği ve teveccühü ile her geçen gün başarıya bir adım daha yaklaşıyor, sizlerin kıymetli çalışmaları, özverisi ve fedakarlığıyla daha da güçleniyoruz” dedi

Milletvekili aday adaylığını açıkladıktan sonra seçim bürosu açarak çalışmalarına başlayan İYİ parti Milletvekili aday adayı Göktürk Boyvadaoğlu “İyi Parti Türkiye’de hızlı yükselişine devam ediyor. Seçmenin siyasette önemli olduğunu, bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu herkese hatırlatıyor, ona göre hareket ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarda olsun, gittiğimiz   ziyaretlerde gördüğümüz tek olay herkes seçimi bekliyor. Önümüzdeki seçim vatandaşın çok beklentilerinin üstünde olduğu bir süreci gösteriyor. Vatandaşlarımız gerçekten çok büyük sıkıntı çektiklerini yapmış olduğumuz görüşmelerin sonucudur. Bu yüzden tüm dikkatlerimizi Türkiye olsun, Adana kenti olsun nasıl çözüm üreteceğimiz konusu üzerine toplamış durumdayız.”diye belirtti.

Seçim bürosunun açılışında kendisini yalnız bırakmayan partililerin yan ısıra  Karataş İlçe Başkanı Ekrem Kuşçu, Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı, Saimbeyli İlçe Başkanı Hüdaverdi Akçal , Aladağ önceki dönem İlçe başkanı Refik Oğuz, İlçe Başkanı Şaban Bal’a teşekkür eden İYİ parti Milletvekili aday adayı Göktürk Boyvadaoğlu “ Allahın izni ile seçimlerde başarı İYİ Parti’nin olacak” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.