Boyvadaoğlu: Atatürk ve kahramanlarımızı anıyoruz

Boyvadaoğlu: Atatürk ve kahramanlarımızı anıyoruz
Yayınlama: 01.09.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ) –TOROS – İyi Parti, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve Büyük Zafer’in 100.Yıldönümü nedeniyle, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Bu topraklarda, kanları ve canları pahasına ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı sağlayan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman gazilerimizi, şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyoruz.” dedi.

Atatürk Anıtı’nda gerçekleşen çelenk koyma etkinliğine; İyi Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu Kurucular Kurulu Üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, teşkilat üyelerinin yanı sıra çok sayıda misafir katıldı.

Atatürk Parkındaki Törenini ardından garnizon şehitliğine giderek şehitliği ziyaret eden Başkan Boyvadaoğlu; “30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle, Vatan ve bayrak için bir an bile tereddüt etmeden canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizin kabirlerini ziyarette bulunduk. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet , minnet ve saygıyla anıyorum” diye konuştu

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.