Bora Dağlıoğlu: Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz

Bulut İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, “Bulut İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü Ailesi olarak Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde başarı için omuz omuza verdik” dedi.

Bora Dağlıoğlu: Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz
Yayınlama: 02.08.2024
A+
A-

Bulut İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, yeni sezonda mücadelelerine kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

Takımlarının ikinci etap kamp çalışmalarını Bolu Karacasu’da devam ettirdiğini dile getiren Sarı-Siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, “İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Teknik Direktörümüz Volkan Bekiroğlu takımımızı yeni sezona en iyi şekilde hazırlıyor” diye konuştu.

Halkın takımı olarak yeni sezonda 2.Futbol Ligine renk katmayı amaçladıklarını anlatan Başkan Yardımcısı Dağlıoğlu, “Adım adım lige yaklaşıyoruz. Kaplanlar Grubu, Liseli gençler ile her yaştan futbolseverlerin desteği ile başarılı sonuçlar alacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Bulut İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü Ailesi olarak Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde başarı için omuz omuza verdik” şeklinde konuştu.

Kaynak: Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.