Adana 01 FK Başkanvekili Bora Dağlıoğlu, zorlu Ankaragücü deplasmanından alınan 1 puanın önemine dikkat çekti. Sahada büyük bir özveri sergileyen futbolcuları performanslarından dolayı tebrik eden Dağlıoğlu, alınan beraberliğin takımın direncini artırdığını ve gelecek haftalar için moral kaynağı olduğunu vurguladı.

Ea8E9D1D 328B 47C7 8F0D 006E38Cddce4

Derbi öncesi nefesler tutuldu
Derbi öncesi nefesler tutuldu
İçeriği Görüntüle

Ankaragücü maçının ardından rotayı ligdeki bir sonraki rakiplerine çevirdiklerini belirten Dağlıoğlu, 23 Ocak Cuma günü saat 14.00'da oynanacak Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş. maçı için iddialı konuştu. Bu kritik karşılaşmaya 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını ifade eden Başkanvekili, sahadan galibiyetle ayrılarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

A7C007Ca 622B 4C2A A639 77Da8515D9Bf

Son olarak taraftara seslenen Bora Dağlıoğlu, Adana’da oynanacak bu önemli mücadelede tribünlerin dolması gerektiğini belirtti. Taraftar desteğinin takıma büyük güç kattığını hatırlatan Dağlıoğlu, tüm şehri cuma günü takımı desteklemek üzere stadyuma davet ederek birlik mesajı verdi.

Kaynak: Adana 01 Fk