Birleşe birleşe kazanacağız

Birleşe birleşe kazanacağız
Yayınlama: 20.05.2023
A+
A-
TOROS(Haber Merkezi) – Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi lideri Özdağ arasında yapılan görüşmenin “olumlu” geçtiği belirtilirken, iki liderin ortak açıklaması sırasında yurttaşlar “Birleşe birleşe kazanacağız” sloganı attı

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tur çalışmaları kapsamında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı partisinin genel merkezinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’na; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke eşlik etti. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından, kameraların karşısına geçen iki isim, ortak açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, toplantının verimli geçtiğini belirterek “Türkiye’nin sorunlarını, dünya sorunlarını bir anlamda masaya yatırdık, değerlendirmelerde bulunduk. Aynı zamanda ben Sayın Genel Başkan’a Millet İttifakı’nın liderlerinin görüşlerini, yaptığımız çalışmaları, Ortak Mutabakat Metni konusundaki düşüncelerimizi, Anayasa değişikliğiyle ilgili düşüncelerimizi, bazı sorular da sordu sayın Genel Başkan, olabildiğince ayrıntılı şekilde sayın Genel Başkan’ı bilgilendirdim. Türkiye’nin demokrasiye, dayanışmaya ihtiyacı var. Var olan sorunlarını aşmaya ihtiyacı var. Bu çerçevede sayın Genel Başkan, arkadaşlarıyla görüşecek. Biz kendi düşüncelerimizi bütün ayrıntılarıyla sayın Genel Başkan’a aktardık” dedi.

Görüşlerimizi kısa sürede paylaşacağız

Kılıçdaroğlu’nun ardından konuşan Özdağ da “Bazı sorularımız vardı. Onları sorduk. Ayrıntılı olarak cevaplar aldık” dedi. Aldıkları cevaplar çerçevesinde yetkili kurullarında değerlendirmeler yapacaklarını belirten Özdağ, “ATA İttifakı’nı oluşturan diğer siyasi partilerin genel başkanları ve sayın Sinan Oğan ile de bu toplantıdan önce değerlendirme yapmıştık. Sonrasında tekrar yine değerlendirme yapacağız. Kısa zaman içerisinde Türk kamuoyuyla görüşlerimizi paylaşacağız” dedi.
Konuşmaların ardından Zafer Partisi Genel Merkezi önünde toplanan yurttaşlar tarafından “Birleşe birleşe kazanacağız” sloganı atıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.