Bey Mahallesi Muhtarı Ali Karıncaoğlu, mahalle sınırları içerisinde yer alan Ada Sokağı İlkokulu ve Havuzlubahçe İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Muhtarlık binasında da devam eden buluşmalarda, çocuklara yerel yönetimlerin işleyişi hakkında bilgiler verildi. Çalışmanın temel amaçları şu şekilde sıralandı:

"Geleceğe dair umutlarımız güçlendi"

Mahalleye yapılan rutin hizmetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerini belirten Muhtar Ali Karıncaoğlu, çocukların programa olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Etkinliğin verimli ve keyifli geçtiğini vurgulayan Karıncaoğlu, çocuklardaki merak ve heyecanın yarınlar için umut verici olduğunu ifade etti.

Bey Mahallesi’nde Çocuklara Yerel Yönetim Dersi (1)

Teşekkür mesajı

Bey Mahallesi Muhtarı Ali Karıncaoğlu, anlamlı organizasyonda emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederek; yerel yönetim bilincinin küçük yaşlarda kazanılmasının toplumsal gelişim açısından kritik önem taşıdığını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi