BENLİ: İYİ YOLDA İLERLİYORUZ

TOROS(Özel Haber)Sema Başaran -Fırtına Spor Kulübü, elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Kick Boks’ta elde edilen madalyalar Başkan Alpaslan Benli ile yönetim kurulunu çok mutlu etti....

BENLİ: İYİ YOLDA İLERLİYORUZ
Yayınlama: 19.06.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber)Sema Başaran -Fırtına Spor Kulübü, elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Kick Boks’ta elde edilen madalyalar Başkan Alpaslan Benli ile yönetim kurulunu çok mutlu etti. Başkan Benli, kulüp olarak iyi yolda ilerlediklerini söyledi.

Kuruldukları ilk günden bu yana günü kurtarmadıklarını belirten Başkan Alpaslan Benli, “Planlı, programlı ve sistemli çalışıyoruz. Başarı geldikçe daha çok çalışıyoruz. Sporcularımızın ortaya koyduğu mücadele bizleri memnun ediyor. Aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Geleceğe umut ve güvenle bakıyoruz” dedi.

Birçok branşta faaliyetlerine devam ettiklerine dikkat çeken Benli, “Kısıtlı imkanlarla yolumuza devam ediyoruz. İşi sıkı tutuyoruz. Kulüp olarak çalışmalarımız özverili şekilde sürüyor. Başarılı olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.