Belen kavşağında kaza zinciri sürüyor, halk çözüm istiyor
Video: Belen kavşağında kaza zinciri sürüyor, halk çözüm istiyor
İçeriği Görüntüle

Adana’da zehir tacirine suçüstü: Araçta satış yaparken yakalandı
Adana’da zehir tacirine suçüstü: Araçta satış yaparken yakalandı
İçeriği Görüntüle

Hatay’ın Belen ilçesinde, sık sık yaralanmalı ve ölümlü kazaların yaşandığı ‘kaza kavşağı’ vatandaşların korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

İskenderun – Antakya yolundaki bu tehlikeli kavşakta geçtiğimiz günlerde motosiklet ile otomobilin çarpıştığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Motosiklet sürücüsü kazada yaralanırken, bölge halkı yetkililerden acil çözüm talep ediyor.

Bölgede yaşanan kazaların önüne geçilmesi için yetkililerden çözüm isteyen 35 yaşındaki Kemal Güler, "Araç buradan çıktı, motosiklet geliyordu direkt araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle motorla takla attı. Burada günlük 20 tane kaza riski var ve araç sürücüleri sürekli kazalarla karşı karşıya. Her gün burada bir kaza oluyor diyebilirim. Tabiri caizse ölüm kavşağı deniyor. Bu açık olan yolun kapatılması çözüm olabilir ya da bir ışık insanlar ölmemesine çözüm olabilir" dedi.

Kaynak: İHA