BAYSAL: İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZ SÜRÜYOR

BAYSAL: İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZ SÜRÜYOR
Yayınlama: 20.10.2022
A+
A-

 

Yeni il yönetimini oluşturan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal; “Bizleri geleceğe taşıyacak yeni yönetimimizle iktidar yürüyüşümüzü sürdürüyoruz” dedi. Geçtiğimiz hafta Genel Başkan Fatih Erbakan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen 2. Olağan İl Kongresi’nin ardından Yeniden Refah Partisi Adana İl yönetimi belli oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal; Türkiye’nin en hızlı büyüyen, en kısa zamanda en çok üye yapan partisi olarak iktidar yürüyüşümüz devam ediyor. Bu kapsamda Sayın Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın da katılımıyla gerçekleştirdiğimiz olağan genel kurulumuzu geride bıraktık” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin bu ülke insanın umudu olduğunu vurgulayan Başkan Baysal; “Önce ülkemizi yönetecek sonra dünyaya nizam verecek kadroları Fatih Erbakan önderliğinde kuruyoruz. Ülkemizin yaşadığı sorunları ve bu sorunların çözüm yollarını biliyoruz. Biz milletimizi seviyoruz, milletimiz bize güveniyor. Bu güvenin bir tezahürü olarak kamuoyu araştırmalarında her gün biraz daha fazla oy oranına sahip olduğumuz görülüyor. Şunu da biliyoruz; O anketlerde birileri partimizin oy oranını özellikle düşük gösteriyor ama güneş balçıkla sıvanmıyor. İlk seçimde Yeniden Refah Partisi’nin iktidarın en güçlü adayı olduğunu herkese göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Adana İl Teşkilatında bugüne kadar çok kıymetli isimlerin yer aldığını ve bayrak yarışını yine birbirinden değerli isimlere devrettiğini söyleyen Başkan Selahattin Baysal bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ederek yeni yönetime de başarılar diledi.

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığı yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;

İl Başkanı Selahattin Baysal, Kadın Kolları Başkanı Ruhiye Baysal, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Abacı, Başkan Yardımcıları; Muhammet Akçan, Abdülhadi Yıldız, Cemil Kardeş, Nuri Taş, Mustafa Geldi, Taner Gürhan, Mustafa Düzyol, Hasan Gögen, Velid Diriçan, Gazi Örlün, Muhittin Açar, Orhan Yüzgeç Doktor. Teşkilat Başkanı Hasan Arık, Siyasi İşler Başkanı İlyas Kölük, İl Sekreteri Mehmet Akar, Eğitim Başkanı Mehmet Arif Çelebi, Tanıtma Başkanı Fatih Samur, Seçim İşleri Başkanı Atilla Baruğ, Hukuk İşleri Başkanı Ramazan Dişkaya, Teknoloji İletişim ve Bilişim Başkanı Mustafa Kul, STK Başkanı Özcan Katırcı,  Ekonomik İşler Başkanı Feti Çiçek, Ar-Ge Başkanı Mehmet Çalışkan, Mahalli İdareler Başkanı Ramazan İregör, Genel Muhasip ve Mali İşler Başkanı Necati Çakmak, Yurtdışı Vatandaşlık İşleri Başkanı Abuzer Çetin, Engelli Birim Başkanı Salih Pınar, Sosyal İşler Başkanı Yusuf Ayaz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.