BAYSAL: ADANA’YA YATIRIMDAN KİM, NEDEN RAHATSIZ OLUYOR?

BAYSAL: ADANA’YA YATIRIMDAN KİM, NEDEN RAHATSIZ OLUYOR?
Yayınlama: 22.09.2022
A+
A-

 

 (HABER MERKEZİ) –TOROS – Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal; “Konteyner limanı Yumurtalık’a çok yakışacak. Sığ tartışmaları geride bırakıp şehrimize daha çok hizmet gelmesi için hep birlikte çalışmalıyız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal son günlerde şehrin gündeminden düşmeyen konteyner limanı tartışmalarına tepki gösterdi. Konuyla ilgili gündemdeki tartışmaların havanda su dövmeye benzediğine dikkat çeken Baysal; “Daha önce tarım, sanayi, turizm konularında ülkemizin önde gelen şehirlerinden birisi olan Adana şuan iktidarın adeta şaşı baktığı bir kent haline gelmişken şehrimizin en gözde ilçelerinden birisi olan Yumurtalık’a yapılacak yatırıma kim engel olmaya çalışıyorsa bu şehre ve bu şehrin insanına düşmanlık yapıyordur” dedi.

Pandemi sürecinin en çok vurduğu kentlerden birisinin de Adana olduğunu söyleyen Baysal; “Gerek konumu, gerek olanakları ve gerekse bölge potansiyeli ile Adana her türlü hizmete layıktır. Zaten gerek teşvikler konusunda gerek hizmetler konusunda üvey evlat muamelesi gören bu kadim kentin yeniden ayağa kalması için hep birlikte elimizi taşın altına koymalıyız. Toplumun her kesiminden sorumluluk sahibi insanlar üzerine düşeni yapmalıdır” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.