Başsavcı Tezcan, Ölmezler Grubu’nu ziyaret etti

Başsavcı Tezcan, Ölmezler Grubu’nu ziyaret etti
Yayınlama: 17.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, Adana’nın tanınmış iş adamlarından deri ve çanta sektörünün lider markalarından Ölmezler Grubunu ziyaret etti.
Pazarlar Caddesi’ndeki Ölmezler Mağazasına yapılan ziyarete, Ölmezler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ölmez ev sahipliği yaptı. Ziyarette, Pazarlar Caddesi iş adamları da hazır bulundu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Adana ticareti esnaflarının durumları, Pazarlar Caddesi ve esnafların Adana ticareti için önemi konuşuldu.
Bestami Tezcan’ın kendilerini ziyaretinden oldukça memnun olduklarını dile getiren Ölmezler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ölmez, “Sayın Başsavcım, ziyaretiniz bizi ve pazarlar caddesi iş adamlarımızı ziyadesi ile memnun etmiştir. Yıllarca iletişimi bir türlü sağlayamadığımız devlet büyüklerimizle olan münasebetlerimiz özellikle son yıllarda vatandaş lehine oldukça önemli ivmeler kazandı. Sizi yakından takip ediyoruz, bu güzel şehre verdiğiniz katkıları da biliyoruz. Birebir diyaloğu önemseyen tavrınız çok kıymetli. Toplumun her kesimi ile diyalog ve iletişim halinde olmanız, ulaşılabilir olmanız gerçekten bizi çok memnun ediyor. Biz iş adamları olarak en iyi bildiğimiz işi yapmaya çalışıyoruz. Ahi- Evran geleneğinden taviz vermeyen Pazarlar Caddesi iş adamları olarak bir çok dezavantajlarımız olmasına rağmen, AVM’lere, dijital ticaretlere rağmen, pazarlık usulü en iyiyi, en kaliteliyi, en ucuza sunmaya devam ediyoruz, edeceğiz İnşallah’’dedi.

Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan da,ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“ Bu samimi sıcak karşılama için, başta ev sahibimiz Sayın Halil Ölmez olmak üzere tüm iş adamları arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Evet dediğiniz gibi hepimizin amacı, sokakları ve caddeleri turunç çiçeği kokan bu güzel şehre, bulunduğumuz yerlerden hizmet edebilmek bu hizmeti ifa ederken de, toplumun tüm besinleriyle ama özellikle iş adamları arkadaşlarımızla olan diyaloğumuzu ve iletişimimizi önemsiyorum. 50 yıldır Adana’da deri ve çanta sektörünün bir numaralı tercihi olan Ölmezler Deri ve Çanta gibi istihdama, ticarete ve insanlarımıza önemli katkılar sunuyorsunuz. Devlet ve bizler, evine ve çevresine iş-aş götürmek için dürüstlük ilkesinden şaşmadan, alın teri ile üretenin daima yanındayız. Adana için, Türkiye için siz çok kıymetlisiniz. Önemli bir katma değer oluşturuyor ve oluşan bu katma değeri paylaşıyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum, her türlü sıkıntınızda ve taleplerinizde yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim” dedi.

Kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Başsavcı Bestami Tezcan’a teşekkür eden Halil Ölmez “ Sayın Başsavcım tekrar teşekkür ediyoruz, yine ve her zaman bekleriz. Devletine, milletine ve bayrağına sımsıkı bağlı olan bu esnaf her zaman burada olacak İnşallah” dedi.
Ziyaret, Adana’nın ve Pazarlar Caddesi’nin tarihi geçmişi ve esnaflık anılarının bolca paylaşılması ve Başsavcı Tezcan’ın Ölmezler mağaza ürünlerinin standlarını incelemesiyle sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.