BAŞKAN TEKİN, SODEMSEN YÖNETİMİNDE ADANA’YI TEMSİL EDECEK

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, ilk kez katıldığı Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası yönetimine seçildi.

BAŞKAN TEKİN, SODEMSEN YÖNETİMİNDE ADANA’YI TEMSİL EDECEK
Yayınlama: 29.05.2024
A+
A-

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) Genel Kurulu’nda, yönetim kurulu asil üyeliğine seçildi.

Emekçi ve işveren arasında köprü vazifesi gören SODEMSEN’in yeni yönetiminde yer almaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Tekin, “Adana’mızı en iyi şekilde temsil edip görev alan arkadaşlarımız ile beraber güzel işlerin altına imza atacağız” dedi.

BAŞKAN OYA TEKİN, ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİ

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Ankara’da yapılan Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) ve Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) 3. Olağanüstü Genel Kurulu’na katıldı. Başkan Oya Tekin, ilk kez katıldığı Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) Genel Kurulu’nda, yönetim kurulu asil üyeliğine seçildi. 23 milyon kişilik temsil kapasitesine sahip, işverenler ile işçiler ve işçi sendikaları arasında çalışma barışını temin etmek ve üyelerini mevzuat çerçevesinde temsil etmek gibi sosyal ve güçlü amaçlarla kurulan SODEMSEN’de göreve seçilmesinin mutluluğunu yaşadığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “Bu önemli göreve beni layık gören, oy veren belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Adana’mızı en iyi şekilde temsil edip görev alan arkadaşlarımız ile beraber güzel işlerin altına imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

YENİ YÖNETİM KURULU

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in de yer aldığı SODEMSEN’in yeni yönetiminde, “Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, Bornova Belediye Başkanı Ömer Ekşi ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da bulunuyor.

Olağan genel kurulun ardından yeni yönetime seçilen belediye başkanları 2027 yılına kadar görev yapacak.

Kaynak: Seyhan Belediyesi / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.