Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, Ramazan ayı kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Özen, Tordere Mahallesi’nde Durmuş Çakmak’ın evinde düzenlenen iftar programına katılarak mahalle sakinleriyle aynı sofrada buluştu.

İftar sırasında konuşan Başkan Özen, Ramazan’ın birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çekerek, aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda gerçekleşen iftarda, Ramazan’ın bereketi paylaşıldı.

Kaymakam Yamakoğlu’ndan Başkan Özen’e iade-i ziyaret
Kaymakam Yamakoğlu’ndan Başkan Özen’e iade-i ziyaret
İçeriği Görüntüle

Mahallelerle sohbetler ve talepler

İftar programının ardından Başkan Özen, Belenköy Mahallesi’nden Erhan Şenöz ile bir araya geldi. Çay eşliğinde gerçekleşen sohbet sırasında mahallelerin durumu ve vatandaşların talepleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkan Özen, Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek, dayanışma ve kardeşlik ruhunun her zaman canlı tutulması gerektiğini vurguladı.

Muhabir: Sevil Çakmak