Başkan Lütfü Savaş’tan Elçi’ye Hatay teşekkürü

Başkan Lütfü Savaş’tan Elçi’ye Hatay teşekkürü
Yayınlama: 27.09.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Adana Next Republic restoranında Hatay yemeklerini menüsüne alan işletmeci Engin Elçi’ye, Hatay lezzetlerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Unesco Hatay Gastronomi Evi’ndeki tanıtım yemeği buluşmasına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, eşi Nazan Savaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, eşi Nuray Karalar, Next Republic sahibi Engin Elçi, Hatay Unesco Gastronomi Evi yöneticisi İpek Aslan ve diğer yetkililer katıldı.

Başkan Lütfü Savaş, Hatay Lezzetlerini Adanalıların beğenisine sunacak olan Engin Elçi’ye desteklerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Savaş, “Engin Elçi, malzemeleri esnafımızdan temin ederek büyük önem verdiğimiz yemeklerimizi Adanalı dostlarımıza tattıracak. Bu önemli bir destek ve çok teşekkür ederiz” dedi.

Engin Elçi’de, komşu kent Hatay’ın damak tadının Adana’ya yakın olduğuna değinip, “Öncelikle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş, kıymetli eşi Nazan Savaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, kıymetli eşi Nuray Karalar ve Unesco Hatay Gastronomi Evi sorumlusu İpek Aslan’a misafirperverlikleri ve yakın ilgileri için çok teşekkür ederim. Bu işbirliğinden bizde memnunuz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.