Başkan Kutlu takımına güveniyor

Başkan Kutlu takımına güveniyor
Yayınlama: 26.09.2022
A+
A-

 

Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, lig öncesi takımına güveniyor. Güçlü yönetim, güçlü takımları ve muhteşem taraftarları ile yeni sezonda şampiyonluk hedeflediklerini belirten Başkan Kutlu, “Her şeyimizle yeni sezonu düşünüyoruz. Kaplanlar Grubu, liseli gençler ve her yaştan futbolseverleri yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

MHP İL BAŞKANI AVCI’DAN DESTEK

MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, halkın takımı Adana 1954 FK’yı geçen yıl olduğu gibi, bu yılda yalnız bırakmıyor. Başkan Menderes Kutlu ve yönetim kuruluna Adana futboluna yaşattıkları heyecan için teşekkür eden İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana 1954 FK’nın Bahçespor ile oynadığı hazırlık maçını tribünden takip etti.

HAZIRLIK MAÇINDA DOSTLUK

Turuncu-Beyazlı ekip, Cuma günü Muharrem Gülergin Stadında oynadığı hazırlık maçında Bahçespor’u 7-2’lik skorla geçti. Karşılaşma öncesi dostluk rüzgarları esti. Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu ile Bahçespor Başkanı Yusuf  Ziya Aksay, birbirlerine kulüplerinin ismi yazılı formasını takdim ettiler.

KULÜBE YENİ BİR OTOBÜS ALINDI

Halkın Adana 1954 FK’dan yapılan açıklama şöyle: “Çok değerli yönetim kurulumuz, aldığı karar doğrultusunda kulübümüzün geleceğe yönelik hedeflerine daha konforlu ulaşması, futbolcularımızın daha çok rahat etmesi için kulübümüze yeni bir otobüs aldı. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Yolunda başarılar dolsun. .”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.