BAŞKAN KARSLIOĞLU: İLETİŞİM BAŞKANLIĞI ADANA İÇİN BÜYÜK ŞANS

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü Başkanı Mustafa Yalınız, Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ile bir araya geldi.

BAŞKAN KARSLIOĞLU: İLETİŞİM BAŞKANLIĞI ADANA İÇİN BÜYÜK ŞANS
Yayınlama: 16.07.2024
A+
A-

DAİMFED Federasyon ve Adana Şube Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın kurulduğundan bu yana Adana’da bölge olmasının Adana açısından büyük bir şans olduğunu dile getirdi.

Başkan Karslıoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Biliyorsunuz Adana’mızda çeşitli kurumların bölgeli müdürlükleri mevcuttur. Ama ilk kurulan bir kuruluşun direkt bölge müdürlüğü olması bizim açımızdan Adana olarak ne kadar önemli bir konumda olduğumuzu gösteriyor. Mustafa Bey, yeni bölge müdürümüz, daha öncede de kendilerini tebrik etmiştik. Hem geçmişteki tecrübesiyle hem de bundan sonraki kurumlar arası diyaloğu sağlamadaki bilgi becerisiyle Mustafa Yalınız Adana’mız için bir şanstır.

Tabii biz federasyon olarak da ayrıca 2016’dan beri 15 Temmuz hain darbe girişiminde Milli İradiye Saygı Platformu yürütme kurulu içerisinde bulunduğumuzdan dolayı iletişim başkanlığıyla çok sıkı görüşen bir federasyonuz, onun ayriyeten bir önemi mevcuttur bize. İletişim başkanlığının çalışmalarını yakından takip edip, bizler de hem bir STK olarak hem de bir vatandaş olarak güvendiğimiz bir kurumun bölgemizde olmasından oldukça memnunuz.”

MUSTAFA YALINIZ: KURUM OLARAK HER TÜRLÜ DESTEĞE VE KATKIYA HAZIRIZ

İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Yalınız, DAİMFED’in sosyal projelerini yakından takip ettiklerini dile getirerek, “DAİMFED’in başarılı çalışmalara imza attığını biliyoruz. Biz de kurum olarak her türlü desteğe ve katkıya hazırız. Bizler İletişim Başkanlığı olarak öncelikli hedefimiz, millet-devlet iletişiminin etkin yönetimi için gerekli çalışma ve düzenlemeleri yapmak ve yürütmektir” diye konuştu.

Kaynak: DAİMFED / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.