Başkan Kanlı: “Hangisi yalan, hangisi gerçek?”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, CHP’li Zeydan Karalar’ın her yerde kullandığı “Geliri 1, borcu 4 olan belediyeyi; geliri 4, borcu 1 olan belediyeye dönüştürdük” söyleminin peşini bırakmıyor, gerçeğin izini sürmeye devam ediyor.

Başkan Kanlı: “Hangisi yalan, hangisi gerçek?”
Yayınlama: 18.07.2024
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Geliri 4, borcu 1 olan Adana Büyükşehir Belediyesi, işçi maaşlarını ödemek için neden arsa satmaya mecbur kaldı, yoksa vatandaşlarımız kandırıldı mı?” sorusuyla, kamuoyunun merak ettiği konuya açıklık getirilmesini istedi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, CHP’li Zeydan Karalar yönetimindeki Adana Büyükşehir Belediyesi’nin çalışanların maaşlarını ödemek için arsa satmaya mecbur kalmasını sorgulayarak, “Kendilerinin ifadeleriyle ‘Geliri 4, borcu 1 olan belediye’nin kaynakları nereye gitti?” sorusunu yöneltti.

VATANDAŞLARA YALAN MI SÖYLENDİ?

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, devamla şunları söyledi:

“Sayın Zeydan Karalar son bir yıldır ama özellikle yerel seçim sürecinde ‘Geliri 1, borcu 4 olan belediyeyi; geliri 4, borcu 1 olan belediyeye dönüştürdük’ diyerek propaganda yapmış, tüm Adana’yı bu söylemin yer aldığı afiş ve duvar ilanlarıyla donatmıştı.”

İlan edilen bu ‘Bilgi’lere inanan vatandaşlarımız, seçimin ardından yeni dönemde Adana Büyükşehir Belediyesi’nin şehrimizi hizmete boğacağını düşündü ve umutlandı. Ancak ne yazık ki Büyükşehir Belediyesi’nin böyle bir imkâna kavuşmadığı, çalışanların maaşlarını bile ödemekte büyük sıkıntı çektiği yani o söylemin yalan olduğu kısa sürede ortaya çıktı.”

“Bu vesileyle soruyorum. Sayın Karalar’ın söylemi eğer doğru idi ise, yani vatandaşlarımıza yalan söylemediyse, çalışanların maaş ve hak edişlerini ödemek için neden arsa satma ihtiyacı duyulmuştur? Yine eğer o söylem doğru idiyse, yani ‘Geliri 1, borcu 4 olan belediye; geliri 4, borcu 1 olan belediyeye dönüştü’ ise, ASKİ ile birlikte 22 milyar liralık bütçeye sahip Büyükşehir Belediyesi’nin kasası boşaltıldı mı, milyarlar nerelere harcandı? Hangisi yalan, hangisi gerçek? Zeydan bey kamuoyuna bu soruların cevabını vermek zorundadır.”

Kaynak: MHP Adana İl Başkanlığı / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.